Hamppu-uute 29,90 € (normaalihinta 59,90 €)

 

Somavireen Hamppu-uute on on kotimainen kylmäpuristettu hamppuöljy, joka sisältää runsaasti monityydyttymätöntä rasvaa, omega-3-rasvahappoja, hampun lukuisia ja äärimäisen terveelliseksi osoitteutuneita terpeenejä sekä E-vitamiinia.

Hamppu-uute on Suomessa kasvatetun, hampun huumausainevapaan, Finola 75 -lajikkeen siemenistä valmistettu. Tuote sisältää kaikki hampun terveyttä edistävät ainesosat, kannabinolit, paitsi viranomaisten erityisen luvan varaiseksi tai laittomiksi säätämät ainesosat, kuten psykoaktiivisen tetrahydrokannabinolin (THC).

Hamppu-uute sisältää runsaasti mm. gammalinoleenihappoa (GLA) sekä E-vitamiinia. Öljyn vihreä väri on peräisin öljyn sisältämästä karoteenista ja lehtivihreästä. Hamppuöljy valmistetaan mekaanisesti kylmäpuristamalla, jotta kaikki tuotteen terveyttä edistävät ainesosat säilyvät. Tuote on viljelty luomu maassa ja ilman torjunta-aineita.

Ainesosat

Kylmäpuristettu suomalainen hamppuöljy.

Ravintosisältö / 100 g

Energiaa (kJ), 3766
Energiaa (kcal), 900
Rasvaa (g), 100
– josta tyydyttyneitä rasvahappoja (g), 8
– josta kertatyydyttymättömiä rasvahappoja (g), 12
– josta monityydyttymättömiä rasvahappoja (g), 71
Hiilihydraatteja (g), 0
– josta sokereita (g), 0
Proteiinia (g), 0
Suolaa (g), 0

Omega-3 rasvahappoja (g), 24
Omega-6 rasvahappoja (g), 58

E-vitamiinipitoisuus 90 mg / 100 g

Allergiat
  • Laktoositon
  • Gluteeniton
  • Vegaani
  • Luomu
Käyttö

Hamppu-uute voit käyttää sellaisenaan kielen alle (6 tippaa) tai sekoittaa puuroihin, jogurtteihin tai smoothien joukkoon. Hamppuöljy sopii myös ulkoiseen käyttöön.

Säilytetään avattuna viileässä.