Hamppu-uute 29,90 € (normaalihinta 59,90 €)

 

Somavireen Hamppu-uute on on kotimainen kylmäpuristettu hamppuöljy, joka sisältää runsaasti monityydyttymätöntä rasvaa, omega-3-rasvahappoja, hampun lukuisia ja äärimäisen terveelliseksi osoitteutuneita terpeenejä sekä E-vitamiinia.

Hamppu-uute on Suomessa kasvatetun, hampun huumausainevapaan, Finola 75 -lajikkeen siemenistä valmistettu. Tuote sisältää kaikki hampun terveyttä edistävät ainesosat, kannabinolit, paitsi viranomaisten erityisen luvan varaiseksi tai laittomiksi säätämät ainesosat, kuten psykoaktiivisen tetrahydrokannabinolin (THC).

Hamppu-uute sisältää runsaasti mm. gammalinoleenihappoa (GLA) sekä E-vitamiinia. Öljyn vihreä väri on peräisin öljyn sisältämästä karoteenista ja lehtivihreästä. Hamppuöljy valmistetaan mekaanisesti kylmäpuristamalla, jotta kaikki tuotteen terveyttä edistävät ainesosat säilyvät. Tuote on viljelty luomu maassa ja ilman torjunta-aineita.

Ainesosat

Kylmäpuristettu suomalainen hamppuöljy.

Ravintosisältö / 100 g

Energiaa (kJ), 3766
Energiaa (kcal), 900
Rasvaa (g), 100
– josta tyydyttyneitä rasvahappoja (g), 8
– josta kertatyydyttymättömiä rasvahappoja (g), 12
– josta monityydyttymättömiä rasvahappoja (g), 71
Hiilihydraatteja (g), 0
– josta sokereita (g), 0
Proteiinia (g), 0
Suolaa (g), 0

Omega-3 rasvahappoja (g), 24
Omega-6 rasvahappoja (g), 58

E-vitamiinipitoisuus 90 mg / 100 g

Allergiat
  • Laktoositon
  • Gluteeniton
  • Vegaani
  • Luomu
Käyttö

Hamppu-uute voit käyttää sellaisenaan kielen alle (6 tippaa) tai sekoittaa puuroihin, jogurtteihin tai smoothien joukkoon. Hamppuöljy sopii myös ulkoiseen käyttöön.

Säilytetään avattuna viileässä.

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme palvelee sinua automaattisesti tilaukseen liittyvissä̈ asioissa 24 h, henkilökohtaista asiakaspalvelua ja tuotetiedustelua saat arkisin klo 12.00-14.00

Asiakaspalvelumme tavoitat myös verkon omavire -palvelun kautta, osoitteessa www.somavire.fi/omavire.

Yhteystiedot
+358 9 3154 2120