Tilaus- ja toimitusehdot

Toimitusaika

Somavireen tuotteet toimitetaan suoraan kotiin noin viikon kuluessa tilauksesta (pidätämme oikeuden viivästyksiin varastotilanteesta riippuen). Jatkuvat tilaukset saat aina ilman postikuluja.

Lasku

Lasku toimitetaan tuotteiden mukana, paitsi uusilla asiakkailla. Laskulla on aina 14 päivää maksuaikaa saapumisesta. Eräpäivän jälkeen maksetusta laskusta veloitamme huomautuskulun 5 €.

Mikäli haluat muuttaa laskun eräpäivää, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme.

Palautusehdot

Sinulla on 14 vuorokauden palautusoikeus tilauksesi ensimmäisen tuotetoimituksen vastaanottamisesta. Palautettavan tuotteen täytyy olla avaamaton ja samassa kunnossa kuin se on ollut toimitettaessa. Myös tuotteen etiketin ja käyttöohjeen täytyy olla alkuperäisessä kunnossa. Palautus on suoritettava postitse ja viipymättä peruutusajankohdan jälkeen, kuitenkin viimeistään siten, että palautus on 10

arkipäivän sisällä Somavireen palautusosoitteessa. Myöhemmin toimitettuja saman sisältöisiä tuotepakkauksia ei voi palauttaa. Sovithan palautuksesta aina asiakaspalvelumme kanssa.

Yksittäisen tuotteen tilaus ei velvoita sinua jatkotilauksiin.

Somavire ei vastaa palautuksen kustannuksista. Tilatun ja peruutetun tilauksen lähetyksestä ja palautuksesta muodostuvat posti- ja käsittelykulut jäävät asiakkaan kustannettavaksi. Posti- ja käsittelykulut ovat 10 € ja voidaan maksaa

tilauksen mukaisen laskun viitteellä. Uuden laskun toimituksesta veloitamme normaalin huomautuskulun 5 €.

Mikäli tuote palautetaan vastoin ohjeita, tulee tilaus ja siitä muodostuneet posti- ja käsittelykulut sekä lähetys, palautus ja uudelleenlähetys kulut sekä huomautuskulu

asiakkaan kustannettavaksi. Somavire ei vastaanota vastoin ohjeita palautettuja tuotteita, vaan katsoo ne tilaajan omaisuudeksi ja siten

laskutuskelpoisiksi. Somavire ei kuitenkaan postita palautettuja tuotteita asiakkaalle, mutta säilyttää niitä lain edellyttämän ajan.

Toistaiseksi voimassa olevan tilauksen ehdot

Kestotilausjakso on aina voimassa toimitus- ja laskutusvälin mukaisesti, mutta minimissään kuitenkin kuukauden kerrallaan. Kestotilauksessa saat toimitukset suoraan kotiin ennalta sovituin toimitus- ja laskutusvälein. Normaali toimitus- ja laskutusväli on 1 kuukausi, mutta vaihtoehtoina on 3, 6 tai 12 kuukauden toimitus- ja laskutusvälit. Voit milloin tahansa muuttaa tilauksesi väliä verkon omavire -palvelun kautta.

Kestotilaajana voit myös milloin tahansa lopettaa tilauksesi, meneillään olevan tilausjakson loppuun. Tilaus on peruttava viimeistään 14 päivää ennen uuden tilausjakson alkua. Tilauksen voi lopettaa verkon omavire -palvelun kautta.

Kestotilaus on aina edullisempi tilausmuoto kuin yksittäisen pakkauksen tilaaminen.

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme palvelee sinua automaattisesti tilaukseen liittyvissä asioissa 24 h osoitteessa www.somavire.fi/omavire.

Tee tilaus

Täytä lomakkeesta huolella joka kenttä ja lähetä tilauksesi.

Tilauslomake

Hyväksytkö toimitusehdot?

Tilaukset